KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

ste si že kdaj predstavljali, kakšen bi bil svet, če nikoli ne bi prišlo do revolucij v devetnajstem stoletju? če bi zemlji še vedno vladali kralji in kraljice, princi in princese? ste si že kdaj zamislili, kako bi bilo živeti v ogromnem dvorcu, poveljevati več tisoč ljudem? sedaj lahko to izkusite. na akademiji whorstwill se na vladanje pripravljajo bodoči monarhi dvanajstih evropskih držav. samo klik na gumb za registracijo te loči do tega, da postaneš eden od njih.

že res, da ste na tem forumu princi in princese, a team smo vaši bogovi. dobro si oglejte najina prelepa obrazka, kajt če boste kakorkoli škodovali forumu, bosta zadnje, kar boste uzrli.

idejo in zasnovo foruma je ustvarila aminka emulinja, pri grafiki in ureditvi ji je pomagala nikoleta. za awesome kodice, ki so uporabljene na forumu, se zahvaljujeva cauntionu. zasnova je originalna ideja, pra tako so originalni cannoni in vse drugo, kar pripada gsdk, teamu in sem uporabnikom. kakršnokoli kopiranje je prepovedano, pritožbe o tem pošljite adminom na ZS ali pa jih objavite v temu pripombe.


Share | 
 

 cannons;

Go down 
AvtorSporočilo
the leader

avatar

Število prispevkov : 127
Join date : 06/01/2013

ObjavljaNaslov sporočila: cannons;   Pon Apr 29, 2013 6:38 am


princese. princi. osebe, ki se jim po žilah pretaka modra, plemenita kri.


SCHMIDT FAMILY

družina schmidt je ena od dveh nemških kraljevih družin. z družino von wiegel si niso ravno v prijateljskih odnosih, prej bi rahko rekli, da so rivali, prisiljeni živeti v isti državi. pa vendar jih je v zgodovini ločil vsaj en očiten dejavnik: berlinski zdi. schmidtovi so vladali vzhodni, revnejši polovici nemčije in ne moremo reči, da v tistih letih niso bili zapostavljeni. a naučili so se, kako preživeti težke razmere in ohraniti ljudstvo naklonjeno njim, zato so danes ena izmed najbolj občudovanih in cenjenih monarhij v evropi. akademijo obiskujeta dva predstavnika te družine, princ edler in lord tapfer.

info abaut characters (click):
 

WON WIEGEL FAMILY

kljub temu, da so bili von wieglovi vedno najuspešnejša, najbogatejša in v svetu najbolj priljubljena plemiška družina na ozemlju nemčije, so jim bili njihovi vzhodni sosedje schmidtovi vedno trn v peti. že stoletja jim je grozilo, da bodo germansko deželo raztrgali na dva dela, še posebej zato, ker van wieglovi veljajo za izjemno strastne, temperamentne in trmasto vztrajne osebnosti. zato jim tudi ni mar, da so njihoe prestolonaslednice tri dekleta, bile so namreč vzgojene v tako rekoč špartanski vzgoji. vedno bodo dobile kar bodo žlela, ampak le samo lahko precenite, če je ta njihova razvajenost dobra ali slaba lastnost...

info abaut characters (click):
 BLAKE FAMILY

tradicija, tradicija, tradicija. to je beseda, ki jo štirje otroci družine blake, ki vlada britanskemu otočju, definitivno slišijo največkrat. njihovi starši in pravzaprav kar vse sorodsto jih ima pod nadzorom, vedno morajo vedeti, kje so njihovi prestolonasledniki in kaj počnejo. odlične ocene v šoli, elegantno obnašanje, brez povzročanja kakršnihkoli težav: tako bi najbolje opisali britance, ki prebivajo na akademiji. to pa še ne pomeni, da družina nima kakšne črne ovce, ki se z največjim veseljem udeležuje skrivnih nočnih zabav in krade alkohol iz ravnateljeve pisarne.


info abaut characters (click):
 RODRIGUEZ FAMILY

[justify]kdor si drzne reči, da španci niso strastni ljudje, jih bo zagotovo slišal od enega od rodriguezovih učencev akademije. iz njihovih sob se po navadi da slišati nič drugega kakor veselo ali razburjeno vpitje španskih besed in milo rečeno, živijo življenje kot v žajfnici. ker tako brez kakršnihkoli ovir izražajo svoja čustva in svoje mnenje, dejstvo, da se je njihova rodbina vedno znova zapletala v takšne in drugačne vojne sploh ni presenetljivo. kljub temu, da so iz zgodovinskih razlogov skregani z večino družin, iz katerih prihjajo gojenci akademije, so sorazmerno popularni in vsekakor vzbujajo veliko pozornosti.
info abaut characters (click):
 DIDIER FAMILY

deklini, ki prihajata iz romantičnega pariza, sta vse prej kot postavljeni na realna tla. vzgojeni ta bili v družini, kateri ni nikoli ničesar manjkalo, kajti therouxoi so vedno branili francijo, reševali politične in gospodarske probleme... didierovi so bili kot neka dodatna veja francoske monarhije, zunanja podoba. ukvarjali so se z modo, postavljali nove lepotne smernice. iz te družine izhajajo največji francoski umetniki, pa vendar se nihče v družini ne zaveda resnosti in pomembnosti njihovega položaja.

info abaut characters (click):
 


THEROUX FAMILY

bi si glo sploh lahko zamislil boljši vladajoči par, kot ga tvorita družini didier in theroux? ne, najbrž ne, kajti dve plemeniti družini živita v slogi in miru, z neverjetnim medsebojnim sodelovanjem. didierovi so zadolženi za površinske zadeve države, medtem ko finance, politiko in gospodarstvo vodijo therouxovi. da, ta družina je zelo vplivna, slovi po izjemno moči in neverjetni inteligenci ter iznajdljivosti prav vsakega svojega člana. nikoli niso preveč skrbeli za njihov videz, bontona ne poznajo in so vse prej kot elegantne osebe, pa vendar so na akademiji priljubljeni: med profesorji bolj, med gojenci malo manj.
info abaut characters (click):
 
DA SIENNA FAMILY

italijani, natančneje sicilijanci, so ena manj priljubljenih družin svetu in na akademiji, in sicer iz enega samega razloga: opravljanja. novica, ki pride do katerega koli člana družina da sienna, pri njem ne ostane dolgo. so največje klepetulje, kar si jih lahko zamislite, njihovi ostri jeziki pa ne govorijo vedno resnice. so mojstri prilizovanja, z ljudmi znajo manipulirati, biti dobri do njih ali pa strupeni kot kače. ravno zato so dokaj slabi prijatelji, najhujši sovražniki ter izjemni ljubimci. ne mine mesec, ko ne bi v časopise prišla kakšna novica o noem nezkonskem otroku, prešuštništvu ali kakršnikoli aferi iz te razvpite družine. vsekakor so da siennovi zanimivi primerki monarhije.

info abaut characters (click):
 JOVOVIĆ FAMILY

edini predstavniki južnih sloano, ki obiskujejo akademijo, so srbi iz družine jovović. na svoj izvor zato niso najbolj ponosni, in kar se že stoletja kaže v srbski monarhiji, želijo biti bolj podobnim svojim severnim sosedom. nikoli jih ne boste našli v krogih najbolj priljubljenih gojencev, čeprav si na so moč želijo priti tja. pa vendar so zaradi njihovega živahnega in dobrosrčnega značaja znani kot vedno dobro sprejete in gostoljubne osebe, pa čeprav se kdaj pa kdaj znajdejo v krempljih njihovih izkušenejših germansko govorečih sogojencev: naivnost v rodbini jovović ni ravno redka lastnost.

info abaut characters (click):
 


NIKOLAJEVICH FAMILY

pred sedemindvajsetimi leti je družini nikolajevich kazalo izjemno dobro. bili so uspešni, premožni, ugledni. le še tega se je manjkalo, da bi na svet prijokala dva princa, ki bi se vztrajno tepla za prevzem prestola. a ravno to se je zgodilo. na svet sta prišla dva dečka, dvojčka, ki se še danes bojujeta za krono rusije. med njima vlada napetost in ves svet z zanimanjem že 27 let spremlja to dramo, ki se odvija na akademiji. kdo od njiju bo zavladal rusiji? to vprašanje je tako glasno, da ljudje preprosto niso mogli slišati deklice, ki je na svet prijokala dve leti kasneje. rodila se je in živi v senci svojih razvpitih bratov.


info abaut characters (click):
 


KOZLOVSKY FAMILY

princ uspokoit je bil nadobuden prestolonaslednik in vsi so vedeli, da bo okoli njegoega tridesetega leta postal odličen kralj. a kaj, ko so, ko je bil dečko star 16 let, na njegovega očeta izvedli atentat in ne da bi si želel je pridobil naziv kralj rusije. ministri so podisali sporazum, da bodo državi do njegovega triindvajsetega leta ladali njegovi namestniki in tako je mladi kralj pristal na akademiji. je gojenec z najvišjim činom, ki mu ob strani stoji izjemno privlačna in sposobna sestra. zagotovo sta eden od najbolj zanimivih parov na šoli.


info abaut characters (click):
 AALTO FAMILY

dekleti prihajata iz dežele tisočerih jezer in imata, tako rekoč, tisočero obrazo. vsak intelektualen monarh ve, da se finci bolj kot ne oračajo po vetru in da so prijatelji s tistimi osebami, ki jim tistem trenutku prinašajo bonuse. princesa onnellinen in lady nauru se poleg tega lahko ponašata tudi s privlačno zunanjostjo, tako da dejstvo, da lahko okoli prsta ovijeta tako rekoč vsakega predstavnika moškega spola sploh ni presenetljivo. priljubljeni sta tako predvsem pri princih in lordih, ljubosumne predstavnice nežnejšega spola pa nima nemalokrat obrnejo hrbet.

info abaut characters (click):
 VAN DER DANN FAMILY

svetlolasi nizozemci. takoj, ko jih vidiš skupaj, veš, da so med sabo krvno povezani. in ne samo njihoa zunanjost, tudi njihovi značaji so si podobni: najbrž so prav zato med sabo ne le sestre in bratje, temveč tudi najboljši prijatelji in zaupniki. v njihove zadeve se ne more umešavati nihče, kajti trije van der dannovi so ustarili pravi mali kult. njihovo poreklo in genska zasnova jim je podarila izjemne sposobnosti za gospodarstvo in kakršnokoli trgovanje ter delo z ljudmi: če se na akademiji odvijajo posli z denarjem, so v njih zagotovo vpleteni oni. po njihovih žilah se preteka židovska kri in zaradi zgodovinskih razlogov in druge svetovne vojne spregovorijo besedo z nemškimi monarhi samo, če je to res nujno.

info abaut characters (click):
 LUPEI FAMILY

nihče ne bi bil presenečen, če bi si lupeioi nad posteljo obesili enec česna ali pa na okoli hodili z velikim lesenim križem v rokah. med gojenci in varuhi veljajo za vraževerne ljudi in to, milo rečeno, tudi so. njihova pretekolst, prežeta z manj ali bolj uspečnimi bitkami in pripoedkami starih mam so jih dodobra zdelale. so izjemno zasanjane osebe in lahko bi rekli, da živijo z glavo v oblakih. njihova domišljija ne pozna meja, izpod njihoih prstov prihajajo izjemne slike, kipi, pesmi ter skladbe. dobri so tako rekoč na vsakem področju umetnosti.

info abaut characters (click):
 ARGYROS FAMILY

ta monarhija ima več kot bogato zgodovino: le kdo ne pozna grkov, velikih umetnikov, filozofov in znanstvenikov? prav vsaka oseba na akademiji spoštuje ta tri dekleta, ampak najbrž samo zaradi njihove zgodovine, saj njihova sedanjost in prihodnost nista tako svetli, kot se zdi na prvi pogled. grčija se je znašla v veliki finančni krizi in rodbina argyros na vsak način želi dobiti denar od drugih plemičev. njihova taktika? poroka. da, prav ste prebrali, dekleta si morajo čim prej najti bogatega snubca, če želijo ohaniti ponos družina. bolje zanje, da dobro varujejo svojo skrivnost in razpnejo mreže zapeljevanja.

info abaut characters (click):
 EYNAR FAMILY

veliko ljudi bi reklo, da islandija sploh ni del evrope, pa vendar je. oddaljen otoček, na katerem živi zanemarljivo malo ljudi, pa ima vendar svojo monarhijo. a vedno so se počutili nekoliko odrinjeni: razn trgovanja z ribami konec koncev sploh niso imeli stika s celinskimi plemiškimi državami in družinami, ki so jim vladale. ampak prestolonaslednika, princesa ljos in lord mumur sta vseeno dobila mesto na akademiji. njuni starši v tem vidijo odlično priložnost, da povečajo svoj pliv, a gojenca se v tem okolju upravičeno počutita nesprejeto, kar se odraža v njunem provokativnem videzu.

info abaut characters (click):
 Nazadnje urejal/a the leader Sob Maj 18, 2013 3:59 am; skupaj popravljeno 12 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
the leader

avatar

Število prispevkov : 127
Join date : 06/01/2013

ObjavljaNaslov sporočila: Re: cannons;   Čet Maj 02, 2013 11:12 pm


varuhi in varuhinje. zaupniki, varnostniki in svetovalci kronanih glav, ki jih
spremljajo na vsakem koraku. ker so na začetku vsi varuhi prihajali s poljske,
jim ob imenovanju dodelijo poljski priimek, ki v delu njihove službe postane
njihovo ime in se lahko naslavljajo le po njem.

THOMPSON FAMILY

thompsoni izhajajo iz britanskega otočja, natančneje iz walesa. so izjemno tradicionalna družina in starša thompson sta svoje otroke na vsak način želela postaviti za varuha kraljevih družin: to jima je s trmo, ki je še posebej značilna za to družino, tudi uspelo. thompsonova sta nekako zapostavljena pred drugimi varuhi, saj so bili vsi preostali prepoznani za potencialnega varuha ali pa prihajajo iz rodbin, v katerih je služba varuha tako rekoč obvezna. to v njiju vzbuja še večjo željo po tem, da bi postala odlična varuha.
info abaut characters (click):
 


ROUSSEAU FAMILY

ni ga varuha ali monarha, ki še ne bi slišal za družino rousseau. veljajo za ene najpogumnejših, najbolj zagnanih in skratka najboljših varuhov na svetu. vse plemiške družine si želijo na nek način prisvojiti enega od njihovih članov, saj bi si s tem pridobile nek del spoštovanja, nek dokaz, da so zares vplivne in lahko dobijo vse, kar hočejo. na akademiji ga skoraj ni junaka, ki bi si drznil ugovarjati rousseauovim ali pa jih - bog ne daj- izzivati. so vplivni, premožni, spoštovani in lahko bi rekli, da jim ne manjka popolnoma nič.
info abaut characters (click):
 


BELOV FAMILY

kakšno čudno naključje, da je nekdaj tretja plemiška družina rusije izumrla le kakšen mesec po rojstvu nepričakovanega otroka, deklice. trupla nje in njenih bratov, ki sta bila takrat stara le 5 in 8 let, so našli nekaj metrov stran od avta, v katerem so umrli njihovi starši in voznik. preverjanje identitet ni bilo potrebno, no, vsaj tako so domnevali člani drugih ruskih monarhij. kakšna tragedija. in po nekem čudnem naključju sta se pred vrati nekega begunskega taorišča, le nekaj kilometrov oddaljenega od kraja nesreče, znašla dva dečka. taboriščniki so ju toplo sprejeli, čeprav sta vztrajno zatrjevala da sta princ mysl in lord velichiye. in šele čez nekaj časa so ugotovili, da si je starejši k prsim tiščal v krvavo rdečo odejo zavitega dojenčka, ki ga je vztrajno klical lady lyubit. nihče jim ni verjel, da so člani izumrle monarhije, niti takrat ne, ko so po brata belov prišli aruhi in zahtevali, da postaneta dva izmed njih. in mala je šla seveda z njima na akademijo. kdo ve, če bo njihova ksrivnost kdaj prišla na dan in kakšne spremembe bo povzročila.
info abaut characters (click):
 


KALEJAIYE FAMILY

če je kdo rekel, da so na akademiji samo evropejci, se je pošteno zmotil. eliko število varuhov prihaja iz afriške rodbine starodavnih bojevnikov, no, saj tako kličejo sami sebe, čeprav so v resnici priseljenci in nič bolj angleški od angleških monarhov. družina je močna, drži skupaj in se zaveda, da je vsak posamezen člen šibek: zato niso pustili, da jih rojstvo nezakonskega otroka kakorkoli potolče. in kako ko vedeli, da nima istega očeta kot drugi? no, za odtenek ali da temnejšo polt ima, seveda.

info abaut characters (click):
 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
cannons;
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: where it all beginns-
Pojdi na: