KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

ste si že kdaj predstavljali, kakšen bi bil svet, če nikoli ne bi prišlo do revolucij v devetnajstem stoletju? če bi zemlji še vedno vladali kralji in kraljice, princi in princese? ste si že kdaj zamislili, kako bi bilo živeti v ogromnem dvorcu, poveljevati več tisoč ljudem? sedaj lahko to izkusite. na akademiji whorstwill se na vladanje pripravljajo bodoči monarhi dvanajstih evropskih držav. samo klik na gumb za registracijo te loči do tega, da postaneš eden od njih.

že res, da ste na tem forumu princi in princese, a team smo vaši bogovi. dobro si oglejte najina prelepa obrazka, kajt če boste kakorkoli škodovali forumu, bosta zadnje, kar boste uzrli.

idejo in zasnovo foruma je ustvarila aminka emulinja, pri grafiki in ureditvi ji je pomagala nikoleta. za awesome kodice, ki so uporabljene na forumu, se zahvaljujeva cauntionu. zasnova je originalna ideja, pra tako so originalni cannoni in vse drugo, kar pripada gsdk, teamu in sem uporabnikom. kakršnokoli kopiranje je prepovedano, pritožbe o tem pošljite adminom na ZS ali pa jih objavite v temu pripombe.


Informacije o skupini

Ime skupine:GODS
Opis skupine:administartors.
Članstvo skupine:Prijavi se, če se želiš pridružiti skupini ali voditi člane. 
Zasebno sporočiloUporabniško imePrispevkovdržavaE-poštaSpletna stranIzberi
Moderator skupine
Pošlji zasebno sporočiloroyal gossip55Pošlji E-sporočiloObišči avtorjevo spletno stran 
Člani in članice skupine
Pošlji zasebno sporočilothe leader127  
Stran 1 od 1
Pojdi na: